VIDEO

Jag har varit på många cykeläventyr. En del har inte dokumenterats alls, vissa gånger har jag skrivit dagbok, men under några resor har jag spelat in videoklipp som jag sedan gjort en sammanhängande film av.

Denna filmen visar vårt cykeläventyr i Dubai och Oman. Vi var på plats i exakt en månad och cyklade i 26 dagar. Det blev 145 mil, 12.000 höjdmeter och 21 nätter i tält. Filmen från resan är 27 minuter lång och det är nästan bara jag som talar och då på svenska.

Sommaren 2018 gjorde jag en kortare resa på egen hand till Tajikistan för att cykla Shokdara-dalen samt en del av Pamir Highway som jag missat vid tidigare besök. Filmen saknar dialog eller berättarröst utan bilderna får tala för sig själv.

I augusti 2012 gjorde Wej och jag vårt första cykeläventyr i Pamir. Det blev en drygt 100 mil lång loop som tog oss genom dalarna Bartang och Wakhan samt en gott stycke på Pamir Highway. Denna 4 minuter långa video visar cyklingen genom Bartangdalen som jag fortfarande rankar som en av mina häftigaste upplevelser någonsin på två hjul.

2011 gjorde vi en tre dagar och 270 km lång cykelresa från Mae Hong Son i nordvästra Thailand till Chiang Mai. Vi cyklade tillsammans med vår kompis Danne. Vägen är lika vacker som krokig och backig.

2011 cyklade vi en kort tur mellan Göteborg och Strömstad för att testa lite ny utrustning.

Vi ägnar oss åt andra friluftsaktiviteter än cykling. Denna video är ett kollage av bilder av våra aktiviteter år 2014.