GUIDE

I många år arbetade jag inom både offentlig sektor och näringslivet. Under 90-talet arbetade jag på svenska ambassaden i Bangkok och på 00-talet arbetade jag för Kustbevakningen och hade klippkort till Bryssel där jag iklädd kostym satt och förhandlade fiskefrågor. Därefter blev det några år på IKEA innan jag år 2017 bestämde jag mig för att det var dags att byta karriär och satsa på ett nytt äventyr. Denna gången var äventyret att börja arbeta med aktivitetsbaserad turism / äventyrsturism. Jag sökte mig till Campus Åres utbildning till Vildmarks- och Äventyrsguide och har nu diverse certifikat som gör att jag kan arbeta som guide och instruktör inom olika aktiviteter.

Sommartid arbetar jag som cykelguide för ett amerikanskt företag som anordnar vandrings- och cykelresor runt om i världen. Jag är en av deras guider på turerna i Skandinavien men konsultar även inom produktutveckling av upplevelser.

Vid sidan av arbetet som cykelguide driver jag ett företag som arrangerar guidade paddelturer med packraft i vattnen runt Göteborg.